16 juni 2017
18:30

Sävedalens IF Röd

Referat: Älvängens IK - Sävedalens IF Röd

Revanschmöte med Sävedalen och vi spelar riktigt bra i första perioden. Tyvärr är det ändå underläge 0-1 vilket är osannolikt med tanke på målchanserna som skapas. 0-1 målet kommer på en mycket tveksamt dömd straff.
I andra är vi fortsatt spelförande laget och nu lyckas vi äntligen få in bollarna och ledning 2-1. Men i slutet av perioden ger vi bort tre hörnor på raken och på den tredje går bollen över samtliga spelare där de får nicka in den helt ostörd. Tröttsamt när vi bjuder på dessa mål match efter match. Oavgjort inför sista perioden och det kändes som om vi skulle ha god chans att vinna, men som så många gånger tidigare denna säsong straffas vi blytungt när vi gör små misstag. Det blir istället stryk 4-6 i en match sett till matchbilden vi borde vunnit.
Lider med tjejerna som i det stora hela gör en kanonmatch. Finns alltid mycket om och men, sätter vi de första två frilägena i matchen som vi har de första 5 minuterna och har lite mer jäkla anamma i försvarsspelet då vinner vi troligen en sån här match. Sävedalen har helt klart en annan vinnarmentalitet i sitt lag, men det är ingen ko på isen. Vi jobbar för framtiden och med det fina spel vi presterar kommer framgångarna på sikt.